Verzending

Ons bedrijf zal de snelste verzending van de wereld nemen, inclusief EMS, DHL. De meeste bestellingen worden verzonden via International Express Mail Service en komen meestal binnen 1 week aan. Wij zijn een professionele online dealer en werken langdurig samen met EMS. Alle bestellingen zijn verzekerd voor het volledige aankoopbedrag en kunnen worden gevolgd op de EMS-website.

Als u onder normale omstandigheden op dezelfde dag bestelt en betaalt, worden de goederen de volgende dag verzonden. In het geval van vakantie kunnen ze dienovereenkomstig worden uitgesteld. Normaal gesproken heeft de levering van pakketten 7 – 14 dagen nodig om aan te komen in de vaak vervoerde landen, zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. Andere landen hebben 10-15 dagen nodig; afgelegen landen hebben 15-25 dagen nodig.

• Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer de pakketten worden verwacht.
• Alle pakketten worden verzonden in een andere doos.
• Neem voor groothandel contact met ons op! Gratis verzending en grote korting kunnen worden aangeboden.

TERUGSTUURBELEID

Voordat u kunt genieten van een eenvoudig ruil- en retourbeleid, moet u contact met ons opnemen voor het verzendadres voordat u de artikelen terugstuurt. Alle items die naar ons worden teruggestuurd, moeten in hun originele staat zijn, d.w.z. ongedragen, ongewassen, met alle labels eraan.

Bevestig de kleur, maat en stijl bij het plaatsen van uw bestelling volgens de afbeeldingen die wij aanbieden. Na ontvangst van onze producten, als u niet tevreden bent met de kleur of maat, maar geen kwaliteitsproblemen, is omruiling of gedeeltelijke terugbetaling van het aankoopbedrag beschikbaar. Retourzending is voor rekening van de koper.

• Met betrekking tot kwaliteitsproblemen of verkeerde versie, neem foto’s van de items en stuur ze naar ons. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid als het om kwaliteitsproblemen gaat.

• Alle bestelde artikelen zijn de juiste artikelen die u op mijn site kiest. En als u de juiste artikelen retourneert voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderhevig aan 15% herbevoorradingskosten. Verzend- en administratiekosten worden niet gerestitueerd.

• We dekken niet de verzendkosten van het retourneren of ruilen van het juiste pakket, u bent verantwoordelijk voor de verzend- en administratiekosten. Daarnaast raden we u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen bescherming, aangezien wij niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor zoekgeraakte zendingen.

• Alle geretourneerde goederen moeten worden verzonden naar het verzendadres dat we u e-mailen.

• Als u artikelen wilt ruilen voor een andere stijl of restitutie wilt aanvragen, laat het ons dan het trackingnummer weten nadat de artikelen zijn teruggestuurd. Zodra we uw pakket hebben ontvangen, verzenden we het artikel dat u opnieuw bestelt of betalen we uw betaling terug.

• Als je vragen hebt over het retourneren van je producten, neem dan contact met ons op!
Geen retour of omruiling onder deze situaties:

1) We accepteren geen artikelen met een kwaliteitsprobleem dat te wijten is aan het subjectieve bewustzijn van defecte goederen.
2) We accepteren geen retourzendingen van artikelen die zijn gebruikt, beschadigd, gegraveerd of gewijzigd door de derde partij.
3) We accepteren geen artikelen die niet geautoriseerd, verkeerd verpakt of onjuist verzekerd zijn.
Wij waarderen uw begrip.

Bestellings-annulering

Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Omdat we alle bestellingen zo snel mogelijk verwerken binnen 6-8 uur nadat de bestelling is geplaatst, kunnen we een bestelling niet altijd annuleren nadat deze is geplaatst. Uw begrip wordt gewaardeerd. Annuleringsverzoeken nadat de bestelling is verzonden, worden behandeld in overeenstemming met ons retourbeleid.

Vriendelijke mededeling

Als u uw trackingnummer niet binnen 3 dagen na het plaatsen van uw bestelling heeft ontvangen, heeft uw e-mailserver het mogelijk als spam gezien. Neem in dit geval contact met ons op voor hulp.